Beroemd

Foto's Beroemd

Foto’s Beroemd

We zijn beroemd! Nou ja, plaatselijk dan. De lokale krant heeft een artikeltje over ons geschreven met een vervolgartikel nadat Matias geboren was. We dachten dat het om het plaatselijke sufferdje ging en vonden het wel grappig. Het bleek echter de serieuze regionale krant te zijn. We worden herkend op straat en krijgen bergen reacties. We weten niet wat ons overkomt!

Meteen op de dag dat het artikel geplaatst was, werden we herkend in de wachtkamer van de huisarts. Iets wat we ronduit hilarisch vonden. We zijn inmiddels echter door allerlei mensen aangesproken en benaderd en hebben de meest aardige reacties gekregen.

Een man met een bloemenbedrijf kwam bij de boot langs, gewoon om een bloemetje te brengen, een oud vrouwtje is met rollator en al naar de haven gewandeld met een hele tas spulletjes, waaronder kinderspeelgoed en zelfgebakken koekjes en iemand heeft ons uitgenodigd voor het kerstdiner bij hem thuis. De mensen uit Victoria blijken echt de aller- allerliefste mensen ooit te zijn.

Los van de media aandacht, die natuurlijk helemaal naar onze bol is gestegen, gaat het verder ronduit goed. Matias groeit als kool, slaapt voldoende om ons te laten functioneren en doet verder wat een baby moet doen (drinken en poepen). Daniel reageert goed op deze grote verandering in zijn leven. Hij is lief tegen Matias en streelt hem en geeft kusjes op zijn hoofd. Wel is hij iets aan het verwerken, want hij is vooral ’s nachts een tijd onrustig geweest en ook iets tegendraadser en recalcitranter dan we van ons engeltje gewend zijn. We hadden echter een stuk meer drama verwacht.

Ondertussen weet meneer al niet meer beter en speelt rustig verder. Hij babbelt meer en meer en hij verstaat het steeds vaker als er Engels tegen hem gesproken wordt. Hij kan inmiddels in twee talen ‘nee’ zeggen, we zijn zó trots! -zucht-

2014 was voor ons een bewogen jaar. We hebben heel veel mijlen gemaakt in heel weinig tijd. Met een kind én zwanger. Terug kijkend was het niet altijd even makkelijk, maar we zijn heel blij met waar we nu zijn. Mét een tweede kind erbij! Dat is toch allemaal maar weer mooi gelukt.

En nu? We horen de vraag steeds vaker en stellen hem onszelf ook steeds vaker. We hebben nog geen idee. Dat gaan we volgend jaar wel bedenken!

 

Gelukkig nieuwjaar!

Advertentie

Geplaatst op 31/12/2014, in Canada, Victoria. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Volgens mij kunnen we elkaar zien liggen in False Creek. Jullie hebben beslist informatie over Alaska, wij kunnen jullie iets vertellen over de grote meren e het transport. Nog even de was doen en dan stappen we in de dinghy.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: